Usluge

Gradski bazeni u svojoj ponudi imaju otvoreni olimpijski bazen i zatvoreni vaterpolo bazen. Posebnu pogodnost čini izvanredno grijanje zatvorenog plivališta koje omogućava temperaturu vode i iznad 26 stepeni. Uz podno grijanje, kupatila sa tuš – kabinama i uz stalni nadzor  spasilaca.

Program usluga na Gradskim bazenima je koncipiran da na kvalitetan način zadovolji potrebe svih naših korisnika.

Pod veoma povoljnim uslovima pružamo usluge vezane za treninge, takmičenja i sportsku rekreaciju.

Program naših usluga čine:

 • Rekreativno plivanje
  Za osobe koje vole plivanje, samostalno i porodično uživanje, odmor u odličnoj atmosferi. Plivanje aktivira sve mišićne grupe, blagotvorno utiče na psihu, kardio – vaskularni sistem, pluća, pa se preporučuje kao odličan način rekreacije koji ima značajnu ulogu u očuvanju dobrog zdravstvenog stanja.
  Takođe, pomaže pri otklanjanju ili ublažavanju deformiteta kičmenog stuba i ima i terapeutska svojstva.
 • Biznis termin (jutarnje plivanje)
  Namijenjen pravim ljubiteljima plivanja i sporta koji vole tradicionalnu jutarnju rekreaciju, a nakon toga prelaze na svoje obaveze. Ovaj termin nije predviđen za djecu, jer se boravak djece često pretvara u igru, što remeti aktivnost ostalih korisnika.
 • Škola sportskog plivanja
  Obuka u školi sportskog plivanja ima za cilj da pripremi dijete (ili odraslu osobu) za samostalan i bezbjedan boravak u vodi, usvajanje motoričkih navika kako bi voda za njih postala zdrava i prijatna sredina. Postoje različita mišljenja autora o tome kada dijete treba uključiti u proces obuke, ali se svi slažu da je boravak djece u vodi blagotvoran i treba ga primenjivati od najranijeg uzrasta djeteta.
  Naši časovi obuke su namenjeni kako deci, tako i mladima i svima koji žele da nauče pravilno da plivaju i budu bezbjedni u vodi. Ovim procesom obuke upravljaju stručna lica – učitelji plivanja, koji sa djecom kroz igru i opuštenu atmosferu sprovode pedagoški proces obuke u školi sportskog plivanja.
 • Rekreacija preduzeća
  Na našim bazenima rekreiraju se radnici preduzeća sa teritorije Glavnog grada. Nakon napornog radnog dana, plivanje je odličan način za psiho – fizički oporavak organizma. Sindikati radnika Telenora, Crnogorskog Telekoma su redovani korisnici naših usluga, a povremeno se uključuju i drugi.
 • Sportski klubovi
  Gradski bazeni u okviru Sportskog centra ‘’ Morača ‘’ u svom sastavu imaju otvoreni olimpijski bazen i zatvoreni vaterpolo bazen, semafor za vaterpolo utakmice i 600 mjesta na tribinama i pogoduju organizovanju takmičenja u svim sportovima na vodi.
 • Plivački-vaterpolo klub
  Plivački dio kluba predstavljaju takmičari oba pola koji se takmiče u svim kategorijama i svi treniraju na zatvorenom vaterpolo bazenu zajedno sa predstavnicama Vaterpolo kluba.
  Misija kluba je popularizacija plivačkog sporta i uključivanje što većeg broja osoba u realizaciju rekreativnih, trenažnih i takmičarskih aktivnosti, poboljšanje pojedinačnih i klupskih rezultata, kao i poboljšanje uslova za razvoj plivanja u Podgorici.

 

 

Cjenovnik usluga Natkrivenog bazena možete pogledati ovdje

Cjenovnik usluga Otvorenog bazena možete pogledati ovdje