SPORTSKI OBJEKTI PODGORICE DOBILI SERTIFIKAT POSLOVNE IZVRSNOSTI

Privredno društvo Sportski objekti d.o.o. Podgorica dobitnik je sertifikata poslovne izvrsnosti od strane kompanije Solvent Rating za 2020. godinu.

Prema finansijskoj analizi svih javno dostupnih informacija, koju za crnogorsko tržište radi navedena kompanija, Sportski objekti d.o.o. je jedno od visoko rangiranih i najbolje ocjenjenih crnogorskih firmi koje su stekle pravo na Sertifikat izvrsnosti. Nosici sertifikata poslovne izvrsnosti se nalaze u najužem miljeu od 2% najuspješnijih firmi u Crnoj Gori.

Sertifikat poslovne izvrsnosti je pokazatelj uspješnosti, finansijske stabilnosti i kvaliteta firme, osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na konkurentske firme. Kriterijume koje firma mora da zadovolji za ovaj sertifikat su da ima odličan poslovni rezultat u posljednjoj finansijskoj godini (18 parametara uspješnosti), poslovanje bez blokada od nastanka firme, zatim poslovanje bez sudskih sporova kao tužena strana u poslednjih 18 mjeseci i da uredno izmiruje sve zakonske obaveze koje se tiču poreza i doprinosa.

Društvo sa ograničenom odgovornošću "Sportski objekti" Podgorica osnovano je Odlukom Skupštine Glavnog grada-Podgorice, 11. jula 2013.godine Glavni grad Podgorica.

Osnovna djelatnost Društva je od javnog interesa i ostvaruje se kroz pružanje usluga u vrhunskom sportu i rekreaciji. Pored osnovne Društvo se bavi i dopunskim djelatnostima kao što su ugostiteljstvo, izdavanje poslovnih i reklamnih prostora, izdavanje prostora za prezentacije, seminare, izložbe i sl., iznajmljivanje opreme za sport i rekreaciju i dr.

"Sportski objekti" d.o.o. upravlja kompleksom sportskih objekata u Podgorici koji čine: Sportski centar "Morača" sa Gradskim bazenima, Gradski stadion, Stadion malih sportova, Stadion u Tuzima i Streljački centar "Ljubović".U našim se objektima odigravaju najprestižniji događaji kada je u pitanju klupski, individualni i reprezentativni sport u Crnoj Gori. Tokom godine na sportskim, kulturnim, humanitarnim i drugim događajima prisustvuje više stotina hiljada posjetilaca.

 Za više informacija pogledajte OVDJE