Škola sportskog plivanja na Gradskim bazenima

Škola sportskog plivanja na Gradskim bazenima koju organizuje Društvo "Sportski objekti" radi tokom cijele godine na zatvorenom vaterpolo i otvorenom olimpijskom bazenu.
Prilkom upisa u Školu sportskog plivanja vodi se obavezno računa o slobodnom vremenu polaznika.. Program se realizuje po mjesečnim ciklusima koji se sastoje od 3 termina nedeljno po 1h. /12 termina mjesečno/. Svaki polaznik je na osnovu sopstvenog rezultata na inicijalnom testiranju kod instruktora plivanja uključen u nastavni program koji najbolje odgovara njegovim ličnim sposobnostima, znanjima i karakteristikama..
Prilikom realizacije Škole sportskog plivanja profesori strogo vode računa o dnevnom opterećenju polaznika, tako da se planiraju optimalne pauze, kako bi djeca bila izložena što manjem fizičkom opterećenju. Pauze će, u zavisnosti od konkretnih faktora, biti ispunjene pasivnim i aktivnim odmorom, razgovorom, analizom rada.
Školu sportskog plivanja sačinjava stručni kadar kojeg čine stručni konsultant, profesor dr Drago Milošević i instruktori plivanja- profesori fizičke culture
Školu plivanja je do sada pohađalo oko 2500 polaznika što govori da su polaznici i njihovi roditelji/staratelji zadovoljni kako uslovima u kojima njihova djeca borave tako i načinom rada u Školi sportskog plivanja.
Prilikom upisa u Školu sportskog plivanja, Polaznik ili roditelj/staratelj se odlučuje za mjesečni paket sa odgovarajućim terminima. /Paket1/ ili Paket2/
Paket 1 podrazumijeva termine:
ponedelajk/srijeda/ petak
09h-10h ili 10h-11h
18h-19h ili 19h-20h
i Paket 2 podrazumijeva
utorak/četvrtak/
09h-10h ili 10h-11h ili 18h-19h
i subotom 09h-10h i 18h-19h ili 19h-20h
Ovim putem pozivamo svu zainteresovanu djecu koja su plutači ili plivači početnici da su dobrodošli u Školu sportskog plivanja.
Uprava Društva "Sportski objekti"