Otvoreni bazen Sportskog centra „Morača” od sjutra počinje sa radom

Sezona kupanja na otvorenom bazenu, u sklopu Sportskog centra ,,Morača” počeće sjutra 01. juna 2019. godine. Bazen će biti u funkciji svakog dana od 07:00 do 12:00 h i od 14:00 do 19:00h. Za djecu starosti do pet godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan. Dnevna ulaznica za odrasle kupače iznosi 2,5 eura u prvoj smjeni i 3 eura u drugoj smjeni. Cjelodnevna ulaznica od 08:00 do 19:00 h košta pet eura. Mjesečni paket za 30 ulaza u prvoj smjeni košta 50 eura, a u drugoj 60 eura. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno.

Za cjelodnevno kupanje za mjesec u obje smjene potrebno je izdvojiti 70 eura, s tim što su moguća dva ulaza dnevno. Mjesečni paket od 30 ulaza po sat vremena kupanja za osobe sa hendikepom košta 15 eura. Luks paket sa 30 ulaza po sat korišćenja bazena u dva termina košta 70 eura. Podsjećamo da svaka ulaznica važi mjesec od dana kupovine i na ime na donosioca. Takođe, svaki mjesečni paket sa određenim brojem ulazaka na oba bazena znači da na jednu ulaznicu u istom terminu može ući više ljudi (porodica), koliko dozvoljavaju ograničenja karte.

Napominjemo da je u toku prošle godine Otvoreni olimpijski bazen koristilo oko 20000 posjetilaca. Takođe za sve zainteresovane posebno za djecu, u okviru Sportskih objekata organizovan je rad škole sportskog plivanja koju mogu pohađati djeca koja su savladala bar jednu tehniku plivanja. Sa djecom u školi sportskog plivanja rade instruktori plivanja- profesori fizičke kulture, a rad škole kordinira Profesor dr. Drago Milošević.