Realizovana brojna ulaganja u Gradski stadion

Gradski stadion u potpunosti spreman dočekuje početak odigravanja utakmica u okviru proljećnjeg kola Telekom Crnogorske fudbalske lige.

U cilju pripreme za proljećni sistem takmičenja na terenu Gradskog stadiona izvedeni su svi radovi konzervacije za zimske uslove, a nakon toga i priprema terena za predstojeću takmičarsku sezonu. Po tom osnovu izvršeni su radovi bušenja, dosijavanja, prihrane kao i tretman zaštite travnate podloge.

Na zapodnoj tribini Gradskog stadiona izvedeni su i radovi na adaptaciji novinarskih loža i komentatorskih mjesta. Navedene radove realizovao je Fudbalski savez Crne Gore u cilju priprema Gradskog stadiona za predstojeće utakmice nacionalne selekcije u okviru kvalifikacija za prvenstvo Evrope u fudbalu. Montirano je 48 novinarskih loža i 5 komentatorskih mjesta, sa obezbijeđenim priključcima za napajanje električnom energijom, wi – fi i žičnim internetom sa protokom od 80 mbps. Takođe, čitav prostor Gradskog stadiona pokriven je sa žičnim – bežićnim internetom.

Fudbalski Savez Crne Gore na Gradskom stadionu zamjenio je i 12.000 tribinskih stolica, a zamijenje su i stolice u VIP loži. U toku su radovi na adaptaciji VIP salona, kao i radovi na postavljanju novih ulaznih kapija i ograda kao i montaža elektronskog sistema za očitavanje ulaznica, a sve ulazne kapije biće pokrivene i video nadzorom.