GLAVNI GRAD PODGORICA
SPORTSKI OBJEKTI DOO

Gradski bazeni su sportsko rekreativni kompleks u okviru SC"Morača", izgradjeni 2009. godine. Kompleks se sastoji od otvorenog olimpijskog i zatvorenog vaterpolo bazena na kome su radovi na natkrivanju završeni marta 2018. god. a koji su opremljeni u skladu sa savremenim standardima, tako da pružaju vrhunske uslove za trenažni proces i održavanje najvećih takmičenja. Na bazenima je održan završni turnir Svjetske lige u vaterpolu 2009. godine.
Na otvaranju zatvorenog vaterpolo bazena odigrana je završna utakmica 5. kola preliminarnog dijela Svjetske lige izmedju vaterpolo Reprezentacije Crne Gore i vaterpolo Reprezentacije Srbije.
Gradski bazeni će tokom cijele godine imati ulogu javnog kupališta, pa pretstavljaju atraktivno i omiljeno mjesto za odmor i rekreaciju.
 

  Copyright © Sportski objekti D.O.O. All rights reserved.
U opuštenoj atmosferi i ugodnom ambijentu, desetine hilljada gradjana i turista kod nas će moći nalaziti osvježenje i zabavu.
Usluge na bazenima će biti dostupne kako za gradjane , tako i mladjoj populaciji kroz škole plivanja i vaterpola i školskoj populaciji kroz nastavne aktivnosti.